Etherische vergoedingen Spike Na de lancering van de UNI Token van Uniswap

Etherische vergoedingen Spike Na de lancering van de UNI Token van Uniswap

Bijna 1 miljoen dollar aan mijnwerkerskosten werden in minder dan een uur besteed aan Ethereum, een nieuw hoog bedrag voor transactiekosten.

Belangrijke afhaalmaaltijden

  • De lancering van de UNI-markering van Uniswap heeft ervoor gezorgd dat de transactiekosten van Ethereum nieuwe hoogtepunten hebben bereikt.
  • Het totale bedrag dat aan mijnwerkerskosten werd besteed, bereikte $900.000 in minder dan een uur, waarbij de mediaan van de transactiekosten met meer dan 152% steeg.
  • Uniswap was goed voor 35% van het totale gasverbruik in de afgelopen 24 uur, waardoor de gasprijzen tot maar liefst 700 gwei stegen.

Na de aankondiging van de lancering van de nieuwe governance-token werd Uniswap binnen enkele uren de meest waardevolle DeFi-projecten. De decentrale uitwisseling lanceerde haar penning gisteravond, waardoor de hele DeFi-gemeenschap buitenspel werd gezet, wat grote problemen opleverde voor het Ethereum-netwerk.

Uniswap Lancering Verstopt Ethereum

De haast om de Uniswap-penningen te claimen die aan de gebruikers zijn toegekend, veroorzaakte enorme congestie op het Bitcoin Code-netwerk. Toen de abnormale transactiekosten die het hele jaar door zijn ontstaan, buiten de berekening werden gehouden, betekende de piek van gisteravond een nieuw record voor de transactiekosten op het Ethereum. Volgens gegevens van Cryptocurrency Analytics bedrijf Glassnode, sprong het totale bedrag dat aan mijnwerkerskosten werd besteed van $100.000 naar $900.000 in minder dan een uur.

Gegevens van BitInfoCharts toonden aan dat de mediaan van de transactiekosten voor etherisch materiaal meer dan 152% steeg, van $2.13 op 16 september tot $5.37 in de perstijd.

De Oog springende Rente duwt Gaskosten aan Jaarlijkse Hoogte.

En het zijn niet alleen de transactiekosten die tijdens de UNI-rage van gisteravond zijn gestegen. Glassnode meldde dat de mediane gasprijs op Ethereum gisteravond een even dramatische piek zag. De gegevens van het bedrijf toonden aan dat de gasprijzen op een bepaald moment in de nacht wel 700 gwei bereikten. Volgens Etherscan’s gas tracker loopt de gemiddelde gasprijs rond de 490 gwei, terwijl de prijzen boven de 540 gwei als hoog worden beschouwd.

De UNI-rage heeft er ook voor gezorgd dat Uniswap veruit de grootste gasverbruiker van het Etherscan-netwerk is. De drie adressen van Uniswap, de penningmeester, de router en het UNI penningadres, waren goed voor ongeveer 35% van het totale gasverbruik op het netwerk, zoals blijkt uit de gegevens van Etherscan.